As seen on
Ezyboat @ BBC
Follow us on
Ezyboat @ FacebookEzyboat @ Twitter
 
 
select your language select your language select your language select your language select your language
 
 

Как сгъваема лодка с прибиращи се колела може да направи всичко различно

EzyBoat е гениален продукт по много причини

Тя е лодка, която се сгъва наполовина. Това дава възможност за лесно транспортиране и прибиране за съхранение. EzyBoat е едно хоби за цяла нова група потребители. Най-важното е – с нея може да гребете, да е вашата моторница или платноходка. Това прави EzyBoat перфектната лодка за спокойна семейна екскурзия.

На водата, тя е лека, лесна за използване от начинаещи моряци. Дизайна на корпуса я прави изключително стабилна и гъвкава. EzyBoat е проектирана за комфорт, безопасност, гъвкавост и лекота в използването.

Ремаркето вече е интегрирано. Тя може да бъде прикрепена директно към колата за теглене, без да се притеснявате за отделно ремарке. След като е във водата, колелата се прибират в корпуса.
След 10 години на развитие и пазарни проучвания във Великобритания, САЩ и Австралия, лодката вече се произвежда във Обединеното Кралство.


> > > Намерете търговец на EzyBoat < < <

> > > Заявка за повече информация тук < < <


EzyBoat с опция за ветроходство EzyBoat


Дизайна на EzyBoat се основава на революционна концепция, която позволява лодката да се сгъва, колелата й да се прибират и лодката лесно да бъдат теглена и удобно съхранявана.
EzyBoat е 4,4 метра направена от стъклопласт. Подходяща е за ветроходство, моторно и гребно плаване.
Теглото на лодката, с изключение на двигателя е около 200 кг, така че е лесно да се тегли дори с най-малките автомобили. Когато е сгъната, в нея може да пренасяте обемисти и относително тежки предмети, като извънбордов двигател.
Корпусът е с двойна структура разделена на херметични участъци, което осигурява отлична плавателност. Лодката отговаря на ЕС директивата за плавателните съдове категория С и притежава сертификат за съответствие съгласно директива на EC 2007/46/ЕС необходим за регистрация като прикачно превозното средство (ремарке).

EzyBoat Ветроходна Опция

EzyBoat комбинира концепциите за "лесна разходка с лодка" и "лесно ветроходство".
Ветроходният пакет включва 5,5 м мачта с гик, грот, стаксел, кил, рул и останалия такелаж. Проектиран е за "стари" и "нови" моряци. Цялото това оборудване се складира в сгънатата лодка при теглене.
Такелажа е специално проектиран за да може да се обслужма от начинаещ моряк - разпъването може да бъде завършен от един човек за по-малко от 15 минути.

EzyBoat има следните Патентовани Иновации:

  • Подвижен колесар с уникален дизайн, който ви освобождава от необходимостта да купувате отделно ремарке. От колата до водата лодката може да се стартира в рамките на пет минути, като си спестявате необходимостта да търсите място за паркиране на ремаркето.
  • Механизъм за сгъване на EzyBoat
  • Разтегаем профил от неръждаема стомана
Разтегаем профил от неръждаема стомана
Когато се разтегне, той е гръбнака на лодката, а когато лодката е сгъната за транспорт, се закача за теглича.
Разгъващ механизъм
Разгъващият механизъм е проектиран за максимална здравина, като същевременно позволява да спуснете лодката на вода, без да се налага да я отделяте от ремаркето.
Система за прибиране на колелата
Системата за прибиране на колелата е още една функция, която прави EzyBoat така лесна за използване. След спускане на вода, с помощта на срит лост колелата се прибират в кухини на корпусът.
Кухините са проектирани така, че те не създават съпротивление и не позволяват на водата да влезе в лодката по никакъв начин.


> > > Намерете търговец на EzyBoat < < <

> > > Заявка за повече информация тук < < <

 
Име: имейл:

НачалоЗа насEzyboatГалерияВидеоКакво казва пресатаПрепоръкиНовини и събитияКъде да купя?КонтактEmail